Even voorstellen

Even voorstellen

Afscheid moeten nemen van een dierbare kan diep ingrijpen in het leven van de directe nabestaanden. Zeker als het heengaan onverwacht plaatsvindt komen er talloze zaken aan de orde die in korte tijd geregeld moeten worden.
Dan is het goed als u die zaken in vertrouwde handen kunt geven van iemand die alles tot in detail beroepsmatig kan verzorgen. Vanzelfsprekend wilt u graag iets meer weten over de persoon die u deze zorg uit handen kan nemen. Daarom vertel ik hier graag iets over mijzelf.

Gerda van den Hoek
Ik ben Gerda van den Hoek en ben in 2005 gestart met het verzorgen van uitvaartdiensten, voor zowel begrafenissen als crematies. De wens om dit werk op professionele wijze te gaan doen komt voort uit mijn reeds van jongs af aan dienstverlenend ingestelde karakter, mijn warme belangstelling voor de medemens en mijn inlevingsvermogen bij emotionele gebeurtenissen, die mensen in hun leven te verwerken krijgen.

Sinds de start heb ik al vele uitvaarten mogen leiden en verzorgen, zowel in de regio Amersfoort als ver daarbuiten. Velen heb ik in de eerste moeilijke dagen na het overlijden van hun dierbare niet alleen van dienst kunnen zijn met het regelen van de uitvaart, maar ook heb ik hen vaak tot steun kunnen zijn bij het verwerken van hun verdriet. Ook daarvoor ben ik op elk moment van de dag beschikbaar. Voor enkele reacties op mijn diensten verwijs ik u graag naar de pagina Reacties en het Gastenboek.

Als kleine, onafhankelijke zelfstandige kan ik de kosten voor de verschillende diensten laag houden en ben ik in staat de dienstverlening een zeer persoonlijk karakter te geven. De betrokkenheid bij de adviezen die ik geef bij de totale zorg en het regelen van de uitvaart is voor mij als vanzelfsprekend. Maar de nabestaanden beslissen wel zelf hoe de plechtigheden zullen verlopen. Zij moeten ook later nog terug kunnen kijken op een mooie en goede uitvaart.

Na de uitvaart houdt mijn taak niet onmiddellijk op. Ik breng enige tijd na de plechtigheden altijd een bezoekje aan de directe nabestaanden om even terug te zien op hoe alles is verlopen, en zo mogelijk nog een woordje van troost te geven. Ook na een langere periode neem ik nog wel eens contact op voor een praatje of breng ik een bezoekje, zeker als ik weet dat een nabestaande daar behoefte aan kan hebben, bijvoorbeeld als hij of zij alleen is achter gebleven.

Het is een goede zaak om eens te overwegen om uw uitvaart, ook als daartoe nog geen aanleiding is, in grote lijnen of gedetailleerd alvast met mij te bespreken. Ik kan een ieder van dienst zijn, verzekerd of niet. U bent altijd vrij te kiezen door wie u een uitvaart laat verzorgen, dit staat los van uw uitvaartverzekering.
Ik maak graag een afspraak met u voor een bezoek aan huis. U kunt dan in alle rust uw wensen bepalen en vastleggen en hoeft zich dan geen zorgen te maken als het moment van verscheiden uiteindelijk in zicht komt.

Met warme groet,

Gerda van den Hoek

 

Gerda voor rouwauto

 

Download infofolder
Download infofolder (pdf)

 


Tags: Uitvaart, uitvaartverzorging, uitvaarverzorger, uitvaartondernemer, uitvaartzorg, uitvaartzorgverlener, uitvaartbegeleiding, begrafenis, crematie, begrafenisondernemer.